Vlieland is al jaren een geliefde locatie voor bruiloften en kent enkele unieke trouwlocaties. Vier uw bruiloft in samenzijn met familie en vrienden ver weg van de drukke wereld. Hotel DoniaState is uitermate geschikt voor het onderbrengen van uw gasten. Op slechts 5 minuten loopafstand van het dorp waar u bij tal van verschillende restaurants kunt genieten van een feestelijk diner en feestavond.

Gemeentehuis
Het gemeentehuis van Vlieland is gelegen in de Dorpsstraat. Het trouwen gebeurd in de raadzaal van het gemeentehuis. Daarnaast is het ook mogelijk om in het oude Raadhuis te trouwen, dit bevind zich tegenover het gemeentehuis in de Dorpsstraat.

Het Drenkelingenhuisje
Een intieme trouwlocatie in de natuur. Het Drenkelingenhuisje is gelegen op de Vliehors, de Sahara van het Noorden. Een goede keuze voor een besloten bruiloft met een klein gezelschap. Het huisje biedt plaats aan circa 10 personen. Bij een grotere groep kan de rest van het gezelschap onder aan de trap op het strand blijven wachten.

Het Armhuis
Het historische pand, het Armhuis, is een voormalig weeshuis gelegen tegenover de kerk. Met intieme kamertjes en een prachtige tuin is het een sfeervolle trouwlocatie. Het officiële gedeelte vindt plaats in de Regentenkamer en biedt plaats aan circa 25 personen.

De Vuurtoren
Sinds 2004 kan men trouwen op de vuurtoren van Vlieland. Gelegen op het hoogste duin heeft u vanaf de vuurtoren een schitterend uitzicht over de Noordzee en de Waddenzee. Binnen is er plaats voor circa 15 personen en de overige gasten wachten beneden tijdens de plechtigheid.

De Nicolaas kerk
Sinds 9 maart 2009 kan het gemeentelijke huwelijk ook worden afgesloten in het
historische kerkje van Vlieland. Het kerkje biedt plaats aan ongeveer 200 personen.

Podium Vlieland
Podium Vlieland is begin 2009 door de gemeenteraad aangewezen als huis der gemeente. Podium Vlieland is een relatief nieuw fenomeen op Vlieland. Een luxe bioscoop annex theater met ruimte voor 58 gasten. Niet alleen bedoeld voor het vertonen van films maar ook geschikt voor allerlei andere activiteiten zoals het voltrekken van huwelijken. Bijzonder is dat de foyer van podium Vlieland ingericht is als ijssalon.

Voor meer informatie over trouwen op Vlieland kunt u contact opnemen met de gemeente Vlieland.