Wat andere van ons vinden

Uitstekend adresje.

Rated 5 out of 5
16 november 2022

Prima ligging, goed concept en mooi vormgegeven gebouw. Ontbijt is heerlijk.

Rustige ligging, fijn dat je vanuit de kamer buiten kunt zitten. Ook de selfservice voor koffie en drankjes is perfect. Vriendelijke ontvangst, gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

Geesje

Leuk gastvrij hotel

Rated 4 out of 5
16 november 2022

Wat een fijne ontvangst! Leuk en zeer behulpzame mensen. Het ontbijt was heerlijk en compleet, wat nog onderstreept werd door de zeer gastvrije en fijne gastdame bij het ontbijt. Leuke mensen in het personeel maken het verblijf hier weg fijn. Dankjewel voor een fijn weekend. De kamers zijn klein, maar erg schoon.

Conny

Rustige lokatie

Rated 5 out of 5
12 oktober 2022

Prima hotel net buiten het centrum. Keurige kamers van alle gemakken voorzien. Gemoedelijke sfeer. Ruime tuin met ligbedden. Prima verzorgd ontbijt in een gezellige ruimte. Mogelijkheden voor het zelf pakken van koffie/thee/bier/fris of wijn. Ook diverse snacks. Ik reisde alleen en voelde mij erg welkom en veilig. Behulpzaam bij het huren van een fiets.

Loes Baars

Heerlijk ontspannen gemoedelijk hotel

Rated 5 out of 5
15 april 2022

We hebben een heerlijk verblijf gehad. Mooie schone en modern ingerichte kamers, en heel erg behulpzaam personeel. Aan duurzaamheid wordt absoluut gedacht!

Frederique Koekoek

Laat ook weten wat je van ons vindt