Wat andere van ons vinden

Gastvrij hotel

13 mei 2023

Prima hotel, schoon en een goed ontbijt!

Rustige en bereikbare omgeving, al met al voor herhaling vatbaar!

Gerk Hadders

Rustig, gastvrij hotel

13 mei 2023

Perfect hotel om te genieten van de natuur en rust op het eiland. Geen opsmuk, welk vriendelijkheid en service. Duurzaamheid en natuur staan hoog in het vaandel. Schone kamers, fantastisch ontbijt met voor elk wat wils. Self-service voor drankjes en versnaperingen op basis van goed vertrouwen. Wij komen zeker nog een keer terug.

Wil en Onno Bruins

Uitstekend adresje.

16 november 2022

Prima ligging, goed concept en mooi vormgegeven gebouw. Ontbijt is heerlijk.

Rustige ligging, fijn dat je vanuit de kamer buiten kunt zitten. Ook de selfservice voor koffie en drankjes is perfect. Vriendelijke ontvangst, gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

Geesje

Leuk gastvrij hotel

16 november 2022

Wat een fijne ontvangst! Leuk en zeer behulpzame mensen. Het ontbijt was heerlijk en compleet, wat nog onderstreept werd door de zeer gastvrije en fijne gastdame bij het ontbijt. Leuke mensen in het personeel maken het verblijf hier weg fijn. Dankjewel voor een fijn weekend. De kamers zijn klein, maar erg schoon.

Conny

Rustige lokatie

12 oktober 2022

Prima hotel net buiten het centrum. Keurige kamers van alle gemakken voorzien. Gemoedelijke sfeer. Ruime tuin met ligbedden. Prima verzorgd ontbijt in een gezellige ruimte. Mogelijkheden voor het zelf pakken van koffie/thee/bier/fris of wijn. Ook diverse snacks. Ik reisde alleen en voelde mij erg welkom en veilig. Behulpzaam bij het huren van een fiets.

Loes Baars

Laat ook weten wat je van ons vindt