Coronamaatregelen

Vanaf 25 september geldt op veel plekken het verplichte coronatoegangsbewijs. Het laten zien van een coronatoegangsbewijs geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Vanaf 14 jaar is het tonen van een ID-bewijs daarbij ook verplicht. Bij een verblijf in een hotel hoeft u geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Echter heeft u wel een coronatoegangsbewijs nodig als u in de ontbijtzaal gaat zitten eten en/of drinken. Omdat het voor ons logistiek niet mogelijk is om het coronatoegangsbewijs te scannen voor aanvang van het ontbijt, scannen wij het bewijs bij incheck. Wij vragen u voor een vlotte doorstroom de benodigde gegevens bij de hand te houden.

Ontbijt:

Wij werken in twee shiften. Wanneer u incheckt kunt u uw voorkeur aangeven (op basis van beschikbaarheid). Wij wijzen u een tafel toe, en koffie/thee wordt de eerste ronde bij u aan tafel gebracht.

Annuleren en/of omboeken:

Als u rechtstreeks bij ons reserveert, kunt u tot 12 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Omboeken is eveneens mogelijk tot 12 dagen voor aankomst.

Vervoer:

Een mondkapje is verplicht in het openbaar vervoer, en daarmee ook op de boot.