Wij zijn open, wees welkom!

Gelukkig mogen wij open blijven, zodat er voor u als gast de mogelijkheid is om van Vlieland te genieten. Dat alles een beetje anders is, doet niets af aan de prachtige natuur van Vlieland. Op Vlieland kunt u genieten van alle rust en ruimte om u heen. Wij begrijpen dat u over een eventueel verblijf vragen heeft. Deze vragen zullen wij hierbij zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.

Veiligheid:

Om u een onbezorgd verblijf te kunnen bieden hebben wij de nodige aanpassingen gedaan in ons hotel, zo kunt u genieten van een heerlijk verblijf bij ons op Vlieland. Wij volgen de richtlijnen van de overheid, hanteren de protocollen van de Koninklijke Horeca Nederland en hebben extra hygiëne maatregelen genomen.

Ontbijt:

Wij werken in drie shiften. Wanneer u incheckt kunt u uw voorkeur aangeven. Wij wijzen u een tafel toe, en koffie/thee wordt bij u aan tafel gebracht.

Lunchpakket:

Wilt u een lunchpakket mee, zodat u onderweg kunt genieten van een lekker broodje in de mooie natuur van Vlieland? Dat kan, tegen een meerprijs ontvangt u van ons een lunchpakket tasje, zodat u tijdens het ontbijt zelf uw lunch klaar kunt maken.

Avondeten:

Voor het diner kunt u terecht in de vele restaurantjes in en buiten het dorp. Wij raden u aan vroegtijdig een tafel te reserveren.

Mini-bar:

In de receptie vindt u onze mini-bar. Hier kunt u tijdens uw verblijf (tegen een kleine vergoeding), koffie, thee, frisdrank of iets anders lekkers uit nuttigen.

Annuleren en/of omboeken:

Als u rechtstreeks bij ons reserveert, kunt u tot 12 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Omboeken is eveneens mogelijk tot 12 dagen voor aankomst.

 Vervoer:

Het advies is om zoveel mogelijk met eigen vervoer te reizen, voor het parkeren van uw auto kunt u kijken op www.parkerenbijharlingen.nl.

Wij raden u aan uw boottickets vooraf te reserveren, dit voorkomt ophoping in de terminal van Rederij Doeksen, en u bent verzekerd van uw overtocht. U kunt uw boottickets boeken op www.rederij-doeksen.nl.