Wij zijn gewoon open, wees welkom!

Gelukkig mogen wij gewoon open blijven, zodat er voor u als gast de mogelijkheid is om van Vlieland te genieten. Dat alles een beetje anders is, doet niets af aan de prachtige natuur van Vlieland. Op Vlieland kunt u genieten van alle rust en ruimte om u heen. Wij begrijpen dat u over een eventueel verblijf vragen heeft. Deze vragen zullen wij hierbij zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.

Veiligheid:

Om u een onbezorgd verblijf te kunnen bieden hebben wij de nodige aanpassingen gedaan in ons hotel, zo kunt u genieten van een heerlijk verblijf bij ons op Vlieland. Wij volgen de richtlijnen van de overheid, hanteren de protocollen van de Koninklijke Horeca Nederland en hebben extra hygiëne maatregelen genomen.

Ontbijt:

Momenteel mogen wij helaas geen ontbijt serveren. Maar wij maken een lekkere ontbijtbox voor u klaar, welke u af kunt halen tussen 08.30 uur en 10.00 uur. Wij hebben de aangrenzende kamer zo ingericht dat u daar kunt ontbijten.

Lunchpakket:

Wilt u een lunchpakket mee, zodat u onderweg kunt genieten van een lekker broodje in de mooie natuur van Vlieland? Dat kan,  we maken tegen een meerprijs een lekker pakket voor u klaar.

Avondeten:

Momenteel zijn de restaurants gesloten. Echter zijn er op Vlieland een aantal restaurants die een heerlijk take-away/thuisbezorgd menu hebben samengesteld. Bij de receptie zijn de menukaarten beschikbaar.

Mini-bar:

In de receptie vindt u onze mini-bar. Hier kunt u tijdens uw verblijf (tegen een kleine vergoeding), koffie, thee, frisdrank of iets anders lekkers uit nuttigen.

Annuleren en/of omboeken:

We leven momenteel in tijden die vragen om wat meer flexibiliteit.

Als u rechtstreeks bij ons reserveert, bieden wij u de gratis omboekgarantie aan. U kunt tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Binnen 7 dagen voor aankomst bieden wij u de mogelijkheid om uw reservering om te zetten naar een ander moment, met een uiterlijke aankomstdatum tot 31 maart 2021.

 Vervoer:

Het advies is om zoveel mogelijk met eigen vervoer te reizen, voor het parkeren van uw auto kunt u kijken op www.parkerenbijharlingen.nl.

Wij raden u aan uw boottickets vooraf te reserveren, dit voorkomt ophoping in de terminal van Rederij Doeksen. U kunt uw boottickets boeken op www.rederij-doeksen.nl.